Arbeitsblatt: Dal paun al graun
Material-Details
Minibook: Recetta paunins da lat
Rumantsch
Reals - Stretta patria
3. Schuljahr
1 Seiten
Statistik
119502
1829
0
14.08.2013
Autor/in
Petra Crameri
Land: Schweiz
Registriert vor 2006
Textauszüge aus dem Inhalt:
2. Agiundscher il rest dals ingrediaints. 1. Pser las prümas trais ingredienzas. Per tieu paunin da lat drouvast ils seguaints ingrediaints: Preparaziun Preparaziun Ils ingrediaints (ca. 10 paunins) Preparaziun 3. Furmer desch paunins. 500 farina naira 20 alvo 500ml lat 1/2 sdun sel 200 ml lat Elavurer bain la pasta. Metter la farina naira aint in üna coppa. Masder il lat lalvo ad üna buoglia. Agiundscher la buoglia la farina spetter fin cha que s-chima. -3- Metter ils paunins sülla lastra lascher alver 25 minuts. -4- -5- -7- -2- -6- www.minibooks.ch Bun appetit Intaglier ils paunins. Preparaziun Couscher 4. Pineller ils paunins cun ova pudrer cun farina graunins. S-chuder il fuorn 200C. Lascher couscher ils paunins aint il fuorn per circa 30 minuts. Paunin da lat Recept Et voilà.