Arbeitsblatt: Englisch Project Task

Material-Details

Projektauftrag: Eine Menukarte/ Konzept zu einem fiktiven Restaurant gestalten.
Englisch
Gemischte Themen
7. Schuljahr
2 Seiten

Statistik

210991
42
0
03.11.2024

Autor/in

H B
Land: Schweiz
Registriert vor 2006

Downloads Arbeitsblätter / Lösungen / Zusatzmaterial

Die Download-Funktion steht nur registrierten, eingeloggten Benutzern/Benutzerinnen zur Verfügung.

Textauszüge aus dem Inhalt:

1 Project Task: Create your Restaurant Your Goal Design your own restaurant! You will be responsible for selecting your restaurants décor, menu and logo. Research, plan and be creative! First step: Concept Decide on theme for your restaurant: Is your restaurant going to be futuristic? Fantastic? Scientific? Are your guests going to be surrounded by anything special? Animals? spectacular view? Lights? Water? Darkness? Who is your target market? Families? Business people? Couples? Anyone else? Describe your restaurants theme in 4-6 sentences: My theme: Description: Second step: Cuisine Decide on what kind of food and drinks you want to be serving. What type of food will you serve? Healthy? Fast Food? Vegan? What kind of drinks? Soft drinks? Home made ice teas? Choose at least 5 drinks youd like to serve. Give your drinks interesting and appetizing names and recommend them to your customers (taste, ingredients) Choose at least two starters, main dishes and desserts that you would like to serve. The dishes should suit your main concept. Describe each dish with 2-3 sentences. What are the main ingredients? Is it spicy? Why should someone try this dish? Add realistic prices per serving to your menu. Third step: Name and Logo Choose suitable and creative name. Create your own logo and add it to your menu card. Fourth step: Present your Restaurant and its concept to the class. Die Preise sind angegeben und den Speisen/ Getränken angemessen. Der Name als auch das Logo des Restaurants sind kreativ und passen zum Konzept. Das Logo ist sorgfältig gestaltet. Sprache Die Rechtschreibung ist durchgehend korrekt. Die Satzstellung ist durchgehend korrekt. Du verwendest treffende und abwechslungsreiche Adjektive. Design Die Gestaltung der Menükarte ist allgemein sorgfältig, ansprechend und übersichtlich. Das Konzept wird mit einer Illustration dargestellt. Die bildliche Darstellung einzelner Speisen und Getränke wirken ansprechend. Total: 2 vollumfänglic erfüllt 2Pgut erfüllt 3P Inhalt Das Konzept des Restaurants ist überzeugend, kreativ und einladend beschrieben. Die Speisekarte enthält 5 Getränke, die zu deinem Konzept passen. Du hast kreative und treffende Namen gewählt. Die Menükarte enthält insgesamt 6 Mahlzeiten (Vorspeise, Hauptspeise und Dessert), die zu deinem Konzept passen. Die Speisen und Getränke werden kurz und schmackhaft beschrieben resp. empfohlen. 1Pknapp erfüllt 0Pnicht erfüllt 2 Criteria: Create your Restaurant 3